Inte tillgänglig för köp i dagsläget!

120,00 kr

Inget körschema för utleverans för tillfället!

Korven finns i 3 olika smaker;
Naturell, Chorizo & Svartpeppar/Vitlök där en förpackning ligger på 250g styck. Dessa säljs i 3-pack för 120:-

(Beställer man mer än 2 paket så syns en tillfällig fraktavgift på 70:- som jag plockar bort manuellt i efterhand - Alltså så betalar man ingen frakt)
 
 
Reglerna är enkla;

1. Först till kvarn!
2. Ingen förbeställning = ingen korv.
3. Dyker man inte upp på uppsatt tid och plats = ingen korv.
4. Har man en giltig anledning så får man självklart pengarna tillbaka, och ingen är vi mer än människa i en värld där allt kan hända!
 
Genom att lägga en order så accepterar du också ovanstående villkor för att detta till en början ska bli genomförbart för mig, och hållbart. Jag vill självklart att så många som möjligt ska få ta del utav detta, och att sedan kunna utöka platserna som jag kommer att komma förbi - innan jag till slut förhoppningsvis kan få ut den i just din butik.

Självklart så ser vi till att sköta det här så snyggt som möjligt med tanke på rådande omständigheter, håller avstånd från varandra och inte chansar om man känner sig minsta lilla krasslig. Kommer även mer information om restriktionerna per mail innan leverans. Så ser jag fram emot att träffa er som ger den en chans!

Köttmängd 72% Fetthalt 2,3% Gluten- och Laktosfri
 
Ingredienser: Svenskt nötkött, vatten, potatisstärkelse, koksalt, animaliskt protein (från nötkött) kryddor, stabiliseringsmedel (E450), antioxidationsmedel (Askorbinsyra), konserveringsmedel (Natriumnitrit).
 
Per 100g;
 
Energi 456kJ/109kcal
Fett 2,3g (varav mättat fett 1g)
Kolhydrater 2,4g (varav sockerarter 0g)
Protein 19g
Salt 2,5g

Oöppnad förpackning står sig ca 30 dagar medan öppnad förpackning bör konsumeras inom 5 dagar. Står sig i frysen i minst 6 månader.