MAT RÄTT av Isak Melin

299,00 kr

I grunden är jag utbildad kock och kostrådgivare, men har också jobbat professionellt med träning sedan 2013. Därför vet jag, till skillnad från de flesta kockar, vad som händer med kroppen beroende på vad du stoppar i dig. Den kunskapen är den största skillnaden mellan min kokbok och alla andras. Det är också den främsta anledningen att läsa för dig som vill börja laga mat och bli mätt på ett sätt som både är roligt och kalorismart.

Du kan få boken signerad av Isak Melin genom att Swisha 50 kr nummer 123 687 3822. Varje krona på detta Swish nummer går oavkortat till vårt matprojekt i Laos som du kan läsa mer om här

Köp en signatur! Ditt bidrag gör skillnad!

 

Mat Rätt är en kokbok som växer hela tiden. Varje vecka serveras du ett nytt recept genom den QR-kod som du finner på sidan 66. Var med och upplev hur ditt urval av menyer växer och din repertoar i köket hela tiden utökas. Välkommen till en organisk process!

Boken består av 144 sidor, ca 50 olika recept och en mängd berättelse från mitt egna liv kring mat. Jag törs också lova dig att när du väl satt dig in i boken och lärt känna min matfilosofi, så kommer du att fråga dig: Varför har jag inte gjort så här förut?